P R N D


SteveF

JK Enthusiast
Joined
Jan 31, 2021
Messages
195
Location
Eastford CT
On my wife's 2015 Chrysler 200C with a 9 spd transmission, there is an option that allows you to display what gear the transmission is in right next to D. For example D1, D2, D3. Is this an option on the JK's. I have a 2015 JKU. Can Jscan make this happen?
 

Danarch

JK Enthusiast
Supporting Member
Joined
Mar 9, 2021
Messages
254
Location
Orangevale, CA
Is this what you are looking / asking about? It is from a 2015 Manual.
CCB1DAE6-4D5C-4805-A40D-4334B4F95500.jpeg
 

JerryD

¯\_(ツ)_/¯
Supporting Member
Joined
Dec 20, 2019
Messages
534
Location
West Michigan
I don't think that's what he means. My wife's Cherokee Trailhawk can do the same thing, but I don't believe we can do it on Wranglers - but I've never looked, either.
 

Riggins

New Member
Joined
Sep 11, 2021
Messages
6
Location
New Jersey
Pretty sure mine does this, 2016 JKU. I believe the D changes to 4, 3, 2, etc although I haven't driven in a few days so I'm going off memory. I have jscan but don't see the option...
 

JerryD

¯\_(ツ)_/¯
Supporting Member
Joined
Dec 20, 2019
Messages
534
Location
West Michigan
Pretty sure mine does this, 2016 JKU. I believe the D changes to 4, 3, 2, etc although I haven't driven in a few days so I'm going off memory. I have jscan but don't see the option...
Mine is a 2016 as well & if I manually shift it, yeah it will show what gear you are in.

In our Trailhawk, I believe can set it to always show what gear it's in.
 

JeepJeezy

Member
Joined
Jun 8, 2021
Messages
33
Location
717
Mine is a 2016 as well & if I manually shift it, yeah it will show what gear you are in.

In our Trailhawk, I believe can set it to always show what gear it's in.
My 2015 Willy's will show what gear I'm in on the dash when I manually shift it.
 
OP
SteveF

SteveF

JK Enthusiast
Joined
Jan 31, 2021
Messages
195
Location
Eastford CT
If I manually shift it will show what gear it's in. JerryD was correct, I wanted to know if it will show all the time while it's shifting automatically.
 

JerryD

¯\_(ツ)_/¯
Supporting Member
Joined
Dec 20, 2019
Messages
534
Location
West Michigan
If I manually shift it will show what gear it's in. JerryD was correct, I wanted to know if it will show all the time while it's shifting automatically.
I was trying to find the PID so I could display it to my Torque app dashboard. No joy yet.